Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bányató utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram,Közös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Hűtő, TV, mikró, főzőlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 10. Kerületében 12 nm-es szoba kiadó.

Elsősorban középkorú személy jelentkezését várjuk, mivel a jelenlegi bérlőink is 1 fő nő és 1 fő férfi, akik harmincas éveikben járnak. A lakók rendkívül figyelmesek, az ingatlan berendezését tisztaságát tekintve. Precíz beosztás szerint végzik az albérlet takarítását, amely a több hónapos ottlétük alatt, jól kiforrott, bevált módszerré lett.

Kerületen belül található Sibrik Miklós úttól 3 perc sétára található a társasházi ingatlan, mely az épület második emeletén fekszik. Minden lakáshoz tartozik egy garázs, mely az épület alatt kapott helyet. Ez lakók között megbeszélés tárgyát képezi, de jelenlegi bérlőink között nincsen autó tulajdonos.

A lakás 70 nm, amibe 3 db átlagosan 10 nm alapterületű háló, illetve egy fürdő és egy konyha található. Az itt közös helyiségnek nevezett részek 6 fős étkezővel, illetve egyéb konyhai eszközökkel, gépekkel berendezett konyha, illetve a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba. A hálószobák is bútorozottak, zárhatóak, ablakaik parkra nèzőek.

Közelben penny, interspar, spar, lidl, shell töltőállomás, fagyizó, Bajcsy Kórház, háda, MCDonald’s és auchan is található. A sportolni vagy kikapcsolódni vágyok számára a közeli Bányató park, Újhegyi Uszoda és strandfürdő, illetve a sportliget is remek választás lehet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!