Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bajza köz 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Hűtő, mikró, tűzhely, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

19. kerületben szoba kiadó.

A Kós Károly tértől három utcára található, Bajza közben kis parasztházam szobáit kiadó. Az össz 120 négyzetméteren 4 szoba, fürdő, konyha helyezkedik el, melyek közül csak már csak egy szabad. Jelenlegi bérlőink egy 24, illetve egy 26 éves lány, és egy 29 éves fiú, mindnyájan bejelentett, alkalmazotti munkaviszonyban dolgoznak, ami mellett valaki tanul is. A fiatalok rendkívül hangulatosan belakták az ingatlant, az azon belüli házimunkákat közösen megosztva végzik. A kialakult közösség megbízható, kiegyensúlyozott, jó hangulatú.

Szobáink nagy 15 és 20 négyzetméter közötti méretekkel rendelkeznek, melyek teljesen berendezett állapotban bérelhetők, méret függvényében akár két fő részére is. Az össz 120 négyzetmáteren elfért a szobákon kívűl még egy zuhanyzós, wc-s fürdő, illetve egy négyfős étkezővel, modern gépekkel felszerelt konyha is.

Közelben Wekerlei piac, kávézó, fagyizó, vendéglő, Kispesti Egészségügyi Intézet, pizzéria, Hunyadi tér. A közlekedésben választható opció a busz, villamos, de biciklivel és rollerrel is biztonságos a környék, hiszen a sok fekvőrendőrnek köszönhetően kevesen száguldoznak.

Személyes megtekintés érdekében, időpont egyeztetés végett keressen a megadott számon minden hétköznap 8-17-ig, ritka esetben hétvégén is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!