Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bajcsy-Zsilinszky út 66.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: klíma, gázlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen egy két lakásra bontott, saját udvaros családi ház, hátsó, kert felőli ingatlanában egy 15 nm-es, saját légkondival rendelkező, bútorozott, világos, fiatalos szoba kiadó egy személynek, akivel egy éves bérleti szerződést kötünk, melynek elfogadása elengedhetetlen a szobába való beköltözés érdekében.

Mivel csak két szobás ez a házrész, így havi 75.000 forintért cserébe csak a másik szobában élő, fiatal fiúval kell a konyha, fürdő és nappali részt megosztani. A konyhája gázlappal, hűtővel és kisebb eszközökkel, elektronikai gépekkel felszerelt, zuhanyzója pedig wc-s, kisebb méretű, így könnyebben tisztán tartható. A nappalijába tágas, hatszemélyes étkező és akár vendégágyként funkcionáló kanapé, illetve kisebb szekrénysor található. A 60 nm-es ingatlan minden nagyobb helyiségébe klímát szereltünk, ami használati díja az általunk megadott 27.000 forintos rezsi költségben már benne foglaltatik. Mind a két szoba zárható, redőnyös, ablakkal rendelkező, fehér fallal megjelenő. A beköltöző számára már az ágyra és szekrényre nem kell megoldást találnia, hiszen ezeket már biztosítottuk számára.

Mindössze a második utca túloldalán megtalálható a Csepeli piac,a Csepel Pláza, a kerület legnagyobb Spar üzlete, cukrászda, dohánybolt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!