Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bádogos utca 51.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.9 nmGépek: mosógép, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 77 nm-es lakásom egyik 9 nm-es szobájába várom, annak új bérlő jelöltjét.

A 20. kerületben megtalálható, közös udvaros ingatlan egyik hátsó udvari részén helyezkedik el ez a folyamatosan felújított lakás. Mindegyik szobája körülbelül 10 nm-es de azok közül már csak ez várja új beköltözöjét.

A másik kettőben fiatal benzinkúton dolgozó fiatalok laknak, egy fiú és egy lány. Mindketten folyamatos műszakban dolgoznak, mégis váltakozó időben. Mivel az épület majdnem utcasarkon van a Mártírok útja mindössze pár lépés. Ezen az úton a 123-as és a 123A-s buszok haladnak el napjában többször is. Ez végi a Nagykőrösi úttal párhuzamosan jár. A Határ útba torkol, amin a villamosok is választható tömegközlekedési eszközök.

A gyalog is csak pár percre húzódó Nagykőrösi út a Könyves Kálmán körútig tart. A körút igénybevételével Pest számos kerülete gyorsan, könnyedén megközelíthető. A környező utcákban ugyan nincs sok üzlet, de a bevásárlást pár perc séta árán itt is meg lehet gyorsan oldani. A három szobás lakásban zuhanyzós fürdőszoba és étkezős konyha található, az ággyal, asztallal és ruhásszekrénnyel berendezett hálókon felül. Ezek a területek azok, melyeket az itt lakóknak egymás között megosztva kell használniuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!