Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bádogos utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 87.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: TV, gázlap, sütő, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
20. kerületben egy társasház szobája kiadó.

Igényesen, stílusosan berendezett szoba várja új lakóját. A szoba fenntartási költsége igen alacsony, hiszen a lakás fűtését és melegvíz ellátását gáz cirkó kazán biztosítja. A vízcsöveket és a villany vezetékeket 2019-ben korszerűsítettük, amikor is a cirkó mellett döntöttünk. Ekkor kapott az ingatlan új, egyedi méretezésű bútorokat is és egy teljes burkolat cserét a fürdőszobában, illetve a konyhában is. Mivel az ingatlan csak 2 hálószobával rendelkezik, így csak a jelenleg is ott élő 28 éves fiatal hölggyel kell osztozni a tágas, zuhanyzóval, wc-vel, mosdóval és tárolókkal ellátott fürdőszobán, illetve a konyhán, ahol a tárolóhelyek bővítése érdekében egy térelválasztó szekrényt építtettünk. Ezzel az étkezővel közös nappalitól látszólag elválasztottuk, mégis a térérzet hatalmas maradt. A hálószobák nemcsak a megszokott ágy, szekrény berendezéseket kapták, hanem mindegyikben rengeteg polcot, TV-t, függönyt és apróbb dekorációs eszközöket is elhelyeztünk.

Kerületen belül az ingatlan elhelyezkedése a Helsinki és a Nagykőrösi út között majdnem félúton található, de mégis a Kossuth Lajos utcához esik a legközelebb. A Kossuth Lajos utca nemcsak az ott közlekedő buszokkal, hanem a rajta található üzletekkel, illetve piaccal is megkönnyíti a mindennapokat.

Elérhetőségeink minden hétköznap kereshetők, reggel 8 és délután 18 óra között.

Kiadó szoba Budapest területén: Böngéssz weboldalunkon, ahol változatos kiadó szobákat kínálunk Budapest dinamikus kerületeiben. Akár a belvárosi nyüzsgést, akár a külvárosi nyugalmat részesíted előnyben, nálunk megtalálhatod a neked való helyet. Minden kiadó szobánkat gondosan ellenőrizzük, hogy biztosíthassuk a minőséget és a megbízhatóságot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!