Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bácskai u. 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 32.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: TV, klíma, sütő, főzőlap, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóban második emeleti lakás egyik szobája megüresedett.

Az ingatlan mindössze pár utcára található az M3 bevezetőtől, a Hungária körúttól, a Thököly és Róna utcától is, így az ezeken végig nyúló busz, villamos járatok könnye elérhetőek. Ezek segítségével könnyen elérhető a belváros és Pest külsőbb kerületei is, így jól frekventélt környéknek minősül. A Hungária túloldalán kikapcsolódásra, sportolásra remek helyszínt biztosít a Városliget, a Hősök tere, a Széchényi Gyógyfürdő és Uszoda, a Szépművészeti Múzeum, a Fővárosi Cirkusz és Állatkert.

Az ingatlant körbevevő utcákon, találunk élelmiszer boltot, cukrászdát, bioboltot, zöldségest, illetve Kórház, ruhaüzletek is megtalálhatóak. A társasház rendszeresen takarított, karbantartott épület. Az itt élők előnyben részesítik a csöndet, nyugalmat, biztonságot. Ügyelnek a másikra és könnyen barátkozóak.

A 70 nm-es lakás két hálószobával rendelkezik, amik közül a nagyobb üresedett meg. Akár párokat is szívesen látunk, berendezésünk férfi és női lakónak egyaránt megfelelő. Minden helyiség gépesített gépesített, bútorozott, stílusosan berendezett. Fürdőszobája zuhanyzós, amin felül mosdó, wc, bidé is megtalálható.

Az ingatlan felújítása folyamatosan, előre megbeszélt időben zajlik, de ebből a folyamatból már csak kevés hiányzik. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!