Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bácska utca 5.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja:95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak:1   fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12nmGépek: tűzhely, hűtő, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerületében kiadó egy frissen felújított lakás egyik szobája. Az ingatlan rendkívül modern beltérrel rendelkezik, amiben csak egy albérlővel kell osztozni a közös területeken. Rengeteg különleges adottsággal rendelkezik az ingatlan, de elsősorban a környékről pár szót.

A Régi Fóti út és a Sződliget utca közötti fellelhető Bácska utcában fekszik, ahol közelben rendőrség, kisboltok, dohányboltok, kereskedések, virágbolt, műszaki bolt, élelmiszerbolt, kozmetikák és sportbolt is található. ezek elérése pár perc időráfordítást igényel, gyalog. Tömeg közlekedve pedig, amire a busz áll rendelkezésre, elérhető Újpest központ, vagy akár az M3 bevezető szakasza is, ahonnan további pár megállóra a Városliget, Hősők tere is megtalálható.

Akkor a belső rész. Jelenleg egy 23 éves lány él a másik szobában, aki egy évre írta alá a bérletiszerződést, így valószínű, hogy hosszabb ideig marad is. Ő egy nagyon szorgalmas, dolgos fiatal lány, aki egy benzinkúton dolgozik, mint alkalmazott. Rendkívül jó kedélyű, mosolygós fiatal hölgy.

Vele a zuhanyzós, dupla mosdós, wc-vel közös térben található fürdőszobán, illetve az amerikaikonyhán kell osztoznia az új bérlőnek. Itt egy konyhasziget lett kialakítva, amiben minden szükséges eszköz, konyhai gép megtalálható, illetve a kanapéval és tévével bútorozott nappali is teljes kényelmet biztosít.

A hálószoba az, ami a privát házon belül és amikhez nem szekrényt adtunk, hanem gardróbszobát terveztünk inkább. Ezzel is praktikusabbá téve a szoba tisztántartását és személyes légkörét.

Ha úgy érzi, hogy ez Önnek az otthonos berendezés, hívjon a részletekért!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!