Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Bács utca 59.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: főzőlap, kávéfőző, sütő, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. kerületében egy három szobás lakásban megüresedett az egyik 10 nm-es szoba.

Ebben a csöndes, hangulatos, kertes és társas házakból álló külkerületi utcában található kétszintes családi ház rejti ezt az igényesen felújított, 85 nm-es ingatlant. Az épület két lakásos, melynek az emeleti részén található az albérlet. Tetőtéri elhelyezkedése ellenére tágas terekkel, nagy belmagassággal rendelkezik. A legnagyobb tér a konyha, ami az étkezővel közös légtérben van és ahova a lakásba lépve azonnal megérkezünk.

Innen kezdődik a hosszanti folyosó, ahonnan a két fürdőszoba és a három hálószoba nyílik. A már ott élő két fiatal hölggyel a hálókon kívül minden területen osztozva kell élni, ami a munka beosztásuknak köszönhetően nem számít nehéz feladatnak. Egyikük 24-48-as munkabeosztásban recepciósként dolgozik, a másikuk pedig a szomszédos kerületi Uzsoki utcai kórházban ápolóként tevékenykedik. Szabadidejükben eleget tesznek a ház takarítási időbeosztásnak vagy alszanak, sportolnak, hosszabb szabadság esetén pedig a rokonoknál tartózkodnak.

Az Ő szobájukhoz hasonlóan a kiadóban is rendelkezésre bocsátottunk szekrényt, komódot, illetve ágyakat, ami tetszés szerint összetolható vagy igény esetén az egyiket el is tudjuk szállítani. A beköltözés következő hónapban lesz aktuális.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!