Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Baba utca 57.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: TV, hűtő, mosogatógép, sütő, gázlap, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros Pesterzsébeti részén kiadó, egy 17 négyzetméter alapterületű, bútorozott szoba. Az ingatlan társalbérlet, ami négy darab hálót, egy fürdőszobát és egy méretes amerikai konyhát tartalmaz. A szobákon kívül minden helyiség közös területnek minősül, azok mindegyike berendezett, illetve ahol a használathoz elengedhetetlen, ott kis és nagy gépek is rendelkezésre állnak. Minden szükséges eszközt, gépet, bútort a rendelkezésre bocsátottunk a bérlőink számára, így az ő költözésük alkalmával csak személyes dolgaikat kell magukkal hozniuk.

Az ingatlan össz alapterülete 120 m2, aminek legtöbb részét felújítottuk az elmúlt évek során. Persze vannak még munkálatok, de ettől független minden háló tiszta, rendben tartott és a kiadó azonnal költözhető is.

A többi hálóba férfi és női bérlők is élnek, de az ő szobáik is teljesen külön nyíló, zárható. A szobák mindegyikébe ágy, szekrény és asztal található, csak ez a jelenleg lakóval nem rendelkező tartalmaz 2db 90×200-as ágyat. Ebből adódik, hogy ide akár ketten is be tudnak költözni.

A környéken SPAR, gyógyszertár, kozmetika, pizzéria, stb található. A környéken való közlekedésben pedig a rendszeresen járó buszok és villamosok, picit messzebb pedig már HÉV is segítik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!