Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Auróra utca 30-32.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz,  gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: Sütő, mikró, gázlap, sütő, TV, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerbe szoba kiadó!

Egy nemrégiben épült, három emeletes téglaépítésű társasház, legfelső szintjén található, 3 szobás ingatlan egyik francia erkélyes szobája kiadó. A József körút, Rákóczi út, Üllői út mind csak pár utcára van, ezért busz, metró, villamos is gyorsan elérhető. Ezekkel az egész Pesti oldal hamar bejárható, így nem okoz problémát egy másik kerületi állandó munkahely sem.

A környéken is található számos látnivaló, ezek megtekintése érdekében nem kell sokat utazni, hiszen a Mátyás tér, Teleki László tér, II. János Pál Pápa tér és a Kálvária tér is gyalog gyorsabb. Műszaki bolt, papír írószer bolt, vásárcsarnok, dohánybolt, Tesco, kisebb abcék, lottózó, kávézó, gyorsétterem, hangszerbolt, könyvtár, étterem és biobolt is a környező utcákban megtalálható. A 70 nm-es lakásba lépve, azonnal megfogja az embert a felújítás és az otthonos érzethez elengedhetetlen otthoni lak. A fotókon látszik a jelenlegi bérlők előtti még berendezetlen állapot, amióta rövid idő alatt elég sok változás történt.

A konyhát kisebb-nagyobb elektronikákkal, eszközökkel és 4 fős étkezővel láttuk el. A szobákban az alap asztal, ágy, szekrény bútorokon kívül apróbb dekor holmikat, sötétítőket, ágytakarókat is elhelyeztünk. A 70 négyzetméteren 3 hálószoba van, amik közül az egyik francia erkélyes várja az, akár azonnal beköltöző új lakót.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!