Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aulich Lajos utca 26.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Tűzhely, mosogatógép, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerületében a Szentmihályi úti felüljáró mellett szoba kiadó

Ez a kétlakásos társasház a Szentmihályi útról nyílik, melyen tovább haladva elérhető az Ázsia Center, Pólus Center, Tesco, dohányboltok, benzinkutak, MC Donald’s, de ezeken felül a közelben még posta, gazdabolt, orvosi rendelő, vásárcsarnok, piac, kertészet, Aldi, kormányablak, pizzéria is megtalálható.

Közlekedés terén segítségre van a sűrű menetrenddel rendelkező buszok, illetve a közeli Árpád úttól villamos és onnan nem messze metró is található. Mind a két lakás albérletként funkciónál, melyeknek bérleti díja magában foglalja az udvaron belüli parkolást. Ezen kívül még közös kukák, postaláda és az udvaron belül található tároló is használható.

A jelenleg üres szoba, a nagyobb 3 szobás lakáson belül található, melyben jelenleg két eladóként dolgozó, harmincas éveik elején álló fiatal nők élnek. A bérlőknek közösen kell használni az ingatlan konyháját és fürdőszobáját, melyek gépesített, bútorozott helyiségek, melyek tisztaságáról és épségéről a bérlők kötelessége gondoskodni. A kert gondozása, költségeit a közös költség tartalmazza, így csak az udvar tisztán tartása a feladatuk. Az ingatlan nemrég egy teljeskörű felújításon esett át, melynek köszönhetően egy fiatalos, otthonos beltér áll a bérlők rendelkezésére. A szoba, mely 12 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, ággyal, szekrénnyel, komóddal berendezett, így akár azonnal költözhető.

Elsősorban középkorú hölgy jelentkezését várjuk, de ez nem feltétel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!