Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aulich Lajos utca 112.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Sütő, mikró, főzőlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Az M3 bevezető mellett Pest 15, kerületében, nagy majdnem 20 nm-es lakás kiadó párok részére. Kétlakásos családi házban, földszinti elhelyezkedésű, 4 szobás, 135 nm-es, családi ház egyik világos, utcafronti szobája megüresedett. A kerület ezen utcáján az átmenő forgalom elég ritka, hiszen az utcán nem található üzlet és nem is számít rövidebb útvonalnak a főbb utak eléréséhez. A Ferenc utca az M3 bevezetőtől egészen a Késmárk utcáig húzódik, így az azon rendszeresen járó buszok igénybe vételével a kerület főbb utcái elérhetőek.

Bánkút utca 6 perc sétával elérhető, melyen villamosok is rendszeresen járnak. A belvárosból kifelé haladva a Szentmihályi útig lehet közlekedni, melyen található Lidl, Aldi, Pólus Center, Ázsia Center, Media markt, Tesco, kormányablak, posta, MC Donald’s, vásárcsarnok, gazda és virágbolt, a másik irányba pedig az Árpád út, melyen az Újpest-központon át a Váci útig lehet közlekedni. Ennek a központiságának köszönhetően rengeteg munkalehetőség áll a környéken élők rendelkezésére.

A földszinti lakás szobáit külön tudjuk kiadni, melyek mindegyike átlagosan 20 nm alapterületű. Jelenleg a kiadón kívül minden szobánkban egy bérlő tartózkodik, melyek mindnyájan hölgyek. A konyha és a kádas, zuhanyzós fürdőszoba, ahol a wc is megtalálható közös terület, így a bérlők egyenlő joggal tudják ezeket használni.

A beköltözés következő hóban megoldható, a szobában ágy, szekrény már megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!