Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Attila út 85.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 115.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 26 nmGépek: TV, mosógép, gázlap, sütő, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest budai oldalán, annak is az I. kerületében szoba kiadó!

A Főváros budai részén a Dunához legközelebbre eső kerület ez, ahol ennyi látványosság található. A Főváros szerelmeseinek vagy a történelmet, művészetet kedvelőknek kedvenc kerülete ez, hiszen a Bécsi kapu, a Hadtörténeti Múzeum, a Halászbástya és számos látnivaló fellelhető itt, melyek közül az egyik legszebb a Vérmező, aminek közvetlen szomszédjában ez a csodás, régi stílusú épület fellelhető. Elég ritka a belvárosban az ilyen gyönyörű kilátással bíró épületek, albérletként való kiadása.

Az ingatlan nagyon jó állapotban van, rendszeresen karbantartott, bútorai pedig korral haladók, jól praktizálhatóak. Alapterülete 140 nm, melyben 4 tágas, világos, bútorozott szoba található, amiken kívül minden helyisége közös területnek minősül. Ide tartozik a zuhanyzós fürdőszoba, a kisebb összejövetelekre alkalmas nappali, illetve az étkezővel egybekötött konyha, amely az akár mindennapi főzésre is megfelelő berendezésekkel, eszközökkel felszerelt.

A hálószoba, mely pároknak is tökéletesen alkalmas, 2 ággyal, 2 asztallal, tágas, fiókos és akasztós szekrénnyel várja új lakóját / lakóit. Az ingatlan tisztántartásáról, épségéről, a bérlők kötelesek gondoskodni, melyet munkamegosztással, rendszerezett beosztással oldanak meg.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!