Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Átlós utca 124.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 7 nmGépek: okosotthon, sütő, főzőlap, hűtő, mosogatógép, mosógép, mikró, kávéfőző, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 20. kerületében a Török Flóris utcához közel kiadó egy 7 nm-es, bútorozott háló.

Az ingatlan földszinti lakása minősül társ albérletnek, ahol a meglévő négy hálószobából hármat már két lány és egy fiú foglal. Ők mind fiatal, dolgozó és tanuló személyek, akik jó hangulatot varázsoltak ebbe a 105 nm-es ingatlanba. A ház tetőterében egy fiatal lány él 4 éves kislányával, aki a ház mögött, utólag hozzáépített kültéri lépcsőn keresztül tudja megközelíteni a szoba konyhás, tetőtéri ingatlanját.

A házhoz tartozik egy kisebb 200 nm-es kert is, melyet kizárólag a földszinten lakó bérlők használhatnak. Ide akár két autó is parkolhat. Házon belül konyha, fürdő, étkező ami közös, melyek mindegyike bútorozott, fiatalosan, praktikusan, mozgásteret megspórolva lettek berendezve. A fürdőszobába kisebb zuhanykád, mosdó, wc, bidé van, míg az étkező kétszemélyes. A konyhába alapvető gépek, eszközök állnak rendelkezésre. A szoba 7 nm, benne ágy, szekrény, asztal van. Jól szellőztethető, zárható, havi bérleti díja 80.000 forint, igény esetén azonnal költözhető.

A környező utcákban dohánybolt, fogászat, OTP, hidegkonyha, pékség, szépségszalon, kicsit arrébb Aldi és kifőzde található. A már említett Török Flóris utcán rendszeresen járnak buszok és villamosok.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!