Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Artúr utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, hűtő, mikró, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kispesten a piactól mindössze egy utca távolságra megtalálható Artúr utcán egy saját kerttel rendelkező, kétszobás családi ház kisebb, 15 nm-es szobája azonnali beköltözéssel kiadó, maximum egy ember számára.

A lakásban jelenleg egy 35 éves eladó hölgy él, aki ezen foglalkozási körét két különböző munkahelyen is űzi. Mivel már nem diákokkal és tinikkel lakott a ház, így annak hangulata otthonos, csöndes, kiegyensúlyozott. A lakóknak a hosszanti megjelenésű wc-s, bidés, zuhanyzós, mosdós fürdőszobán, két személy számára kényelmesen használható méretű, gépesített konyhán és a tágas, parkettás, fa nyílászárókkal rendelkező kanapéval, dohányzóasztallal, komóddal, ülőalkalmatosságokkal bútorozott nappalin kell osztozniuk, ami a szobákkal együtt 60 nm-en helyezkednek el. A ház tetőszerkezetét és kéményét teljesen felújítottuk, az elmúlt két év során, amikor kerítését is újrafestettük és a telket körbezáró kerítés részeket térelválasztó lepellel láttuk el.

A kispesti piac útján haladva, rövid sétával vagy az azon rendszeresen közlekedő több, választható buszjárat egyikével elérhető az Üllői út, aminek ezen részén számos üzlet üzemel. Lidl, bankfiókok, gyógyszertár, papírbolt, fitness terem, könyvtár, étterem, pizzéria, kávézó, élelmiszerüzlet, optika, uszoda.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!