Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Árpád út 36.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: sütő, gázlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó Újpest Városkapu környékén!

A városkapu közelsége lehetővé teszi az itt megállóval rendelkező metró, vonatok, buszok használatát a tömegközlekedéssel járó utasok számára. Ezek körül Rossmann, Lidl, kocsma, étterem, dohánybolt, söröző, mini market, pizzéria, étterem, sportbolt, bankok, gyógyszertár található. Mindössze a második buszmegálló a Váci út, aminek vonalán haladva egyenes úton lehet elérni a főváros belvárosi részét. A másik irányba, szintén két megállót haladva az István úton haladó villamosok megállói találhatók, amikkel a Hungária körútig lehet közlekedni átszállás nélkül. Az Árpád útnak ezen a részén 2×2 sávban közlekednek a személyautók, forgalma mégis dinamikus, így ritka esetben alakul ki dugó.

Erre a  környékre nem jellemzők a magasabb épületek, amiben az ingatlan található is csak négy emeletes. Emeletei közül a legfelső, negyediken van a lakás, ami 110 nm-ében négy hálószobát rejt. A szobákon kívül konyha és fürdőszoba van még benne, melyek a közös területeit jelentik.

Fürdőszobája zuahnyzós, wc-s, egyedi megjelenésű, mosógéppel bövített. Konyhája étkezős, fiatalos megjelenésű, gépesített, amihez saját erkély is tartozik. A szoba 18 nm, amiben kétszemélyes ágy, íróasztal, ruhásszekrény, polcos szekrény található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!