Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Árpád út 36.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: sütő, gázlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpest Városkapu közelében kiadó egy 18 négyzetméteres szoba, amely tökéletes választás azok számára, akik könnyen elérhető helyen szeretnének élni, közel a tömegközlekedési csomópontokhoz. A Városkapu közelsége biztosítja a metró, vonatok és buszok gyors elérhetőségét, így az itt élők könnyedén bejárhatnak a város más részeire is.

A környék jól ellátott minden szükséges létesítménnyel: Rossmann, Lidl, kocsmák, éttermek, dohányboltok, sörözők, mini marketek, pizzériák, sportboltok, bankok és gyógyszertárak találhatók a közelben. A Váci út csupán két buszmegállóra van, ahonnan egyenesen a belvárosba lehet eljutni, míg a másik irányban, szintén csak két megállóra az István úti villamosokkal a Hungária körútig lehet eljutni átszállás nélkül.

Az ingatlan egy négy emeletes épület negyedik, legfelső emeletén helyezkedik el, és 110 négyzetméteren négy hálószobát, konyhát, valamint fürdőszobát kínál közös használatra. A fürdőszoba modern, zuhanyzós kialakítású, mosógéppel felszerelt, míg a fiatalos konyha étkezővel és saját erkéllyel rendelkezik, ami kellemes pluszt ad a lakásban töltött időhöz.

A kiadó szoba bútorozott, kétszemélyes ággyal, íróasztallal, ruhásszekrénnyel és polcos szekrénnyel felszerelt, így kiválóan alkalmas egyedülállók vagy párok számára, akik kényelmes és jól felszerelt otthont keresnek Budapest egyik dinamikus kerületében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!