Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aranyvirág sétány 1.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mosókonyha
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Hűtő, sütő, főzőlap, mosogatógép, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Ferencvárosban szoba kiadó

A Ferencvárosi részen megszokott, sűrűn előforduló 4 emeletes tömbök egyikében található ez a szépen felújított, első emeleti lakás.

Az ingatlan egyes részei már túl vannak a felújításon, ami alatt az új bútorok elhelyezését, az egész lakás festését és a legtöbb burkolat cseréjét lehet érteni. Vannak még apróságok, amelyek még módosítás alatt állnak, viszont ezek már nem zavarják a mindennapi életvitelt.

A jelenleg ott élő fiatalok is nemrégiben költöztek be, hiszen a felújítás alatt egy bérlő sem lakott itt. Mivel szerződéseinket minimum egy évre kötjük, így szerettük volna, hogy az új lakók az elkészült hálókat foglalják el. A szobánkénti egy fő bérlőknek a tágas, világos konyhán, és a zuhanyzóval, wc-vel, bidével, mosdóval felszerelt, polcos szekrényekkel kibővített fürdőszobán kell osztozniuk, illetve a mosókonyhán, amely nemrégiben lett csak különválasztva.

A konyha 6 fős étkezővel, beépített szekrénnyel, modern stílusú konyha bútorral és minden alapvető konyhai felszereltséggel várja mindennapi használatát, ami amúgy is a ház központi részének minősül, hiszen innen nyílik az előszoba, fürdőszoba és egy hálószoba is.

A szoba férfi és női bérlő számára is megfelelő, hiszen csak az alapvető bútorokkal rendeztük be, hogy mindenki saját ízlése szerint tudja berendezni. Az alapvető alatt értem az ágyat, asztalt és a hatalmas gardróbot is.

További kérdésre szívesen válaszolok megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!