Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aranykéz utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány,  0fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: sütő, gázlap, kávéfőző, tv
Saját fürdő a szobán belül: vanÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

5. kerületben fiatalosan felújított szoba várja új lakóját!

Akár párok számára is bérelhető, hiszen elegendő mozgástérrel, saját erkéllyel és saját fürdőszobával is rendelkezik. Ez az egyedi ajánlat, elég kapós a Főváros ingatlanjai között, hiszen lehet azt mondani, hogy a saját konyhát leszámítva, egy külön lakrészt kínálunk, mindössze 1 szoba áráért. Próbáltuk praktikusan berendezni, hogy elég tér maradjon, mégis világos, otthonos helyiséget kapjunk. Az egyik legjobb ötletnek a tolóajtós gardrób sikerült, melynek ajtajain tükör található. A közös konyhán kívül, még egy hálószoba található az albérletben, melyben egy 23 éves diáklány él. Ugyan ő a konyhát nem használja napi szinten, az mégis a mindennapi használatra felszerelt, modern gépekkel ellátott, étkező pultos. Mindkét fürdőszoba zuhanyzós, egyedi kialakítású, melynek köszönhetően könnyen tisztán tartható. A saját fürdőben csak zuhanyzó van, míg a másikban a zuhany mellett egy kád is helyet kapott.

A lakáson belül a dohányzás nem megengedett, de erre a célra és a reggeli kávé szabadban való elfogyasztására is remek helyszín a saját erkély.

A Fővárosnak ebben a kerületében, ritka az ilyen tágas erkéllyel rendelkező szoba, hiszen ezek pillanatok alatt új gazdára találnak. Az épülettől a Duna part 3 perc gyalog, ahogy az Erzsébet tér, a Lánchíd, az Erzsébet-híd, és a Károly körút is. Közvetlen közelben kávézók, gyorséttermek, ruha boltok és drogéria van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!