Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aranyhal utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros első kerületében kiadó egy majdnem Duna parton lévő 50-es, 60-as években megépült tégla építésű társasház második emeletén elhelyezkedő társ albérleti lakás hálószobája.

Több, mint 80 nm alapterülettel bíró lakás több éve működik társ albérletként. Az egyik itt élő lakó már a kezdetek óta bérli szobáját, még a másik két itt élő az elmúlt hetekben költöztek be. Az összesen négy hálószobás ingatlan teljes egészében felújított, berendezett, gépesített ingatlan. Csak ilyen bútorozott állapotban tudjuk kiadni a szobák mindegyikét! Ha ezt a szobát is birtokba veszi az új bérlője, akkor a papírforma szerint körülbelül egy évig nem cserélődnek az itt élők. Minden lakóval ilyen időtartamú szerződést kötünk a beköltözését megelőzően. A hirdetésben szereplő havi 65.000 forintos havi bérleti díjért a 8 nm-es ággyal, asztallal, szekrénnyel berendezett szoba kizárólagos használati joga és a közös területek megosztott használhatósága jár a szerződő félnek. Közös terület a fürdőszoba, ahol tágas, épített zuhany, wc és mosdó található, illetve a konyha, ami gépesített, alapvető eszközökkel felszerelt. Az ingatlan megközelítése lifttel vagy gyalogosan történhet.

Tömegközlekedési eszközök közül a környéken rendelkezésre áll metró, hév, villamos és busz. Közelben Vásárcsarnok és több vendéglátóipari egység is fellelhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!