Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aradi utca 57.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Tűzhely, mikró, TV, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerületében szoba kiadó az Andrássy út mellett.

Pest belvárosi részén az egyik legszebb  nagy út közvetlen közelében, az Aradi utcában található albérletként üzemelő lakásom egyik nagy szobája üresedett meg. Az Andrássy útnak köszönhetően közlekedési eszközök sokasága  áll rendelkezésre, ami alatt értem: metró, villamos, troli, autóbusz lehetőségeket. Ugyanezen az úton lehet eljutni számos körútra, illetve a Hősök tere, Városligeti részre is. Ezekig a pontokig nem muszáj eljutnia annak, aki postát, élelmiszerboltot, zöldségest, kisboltot, szépségápolási üzleteket, kormányablakot vagy egyéb hivatalokat szeretne elérni, hiszen ezek a környező utcákban is fellelhetőek. A közelben még a Podmaniczky út is megtalálható, melyekről közvetlen nyílik  Budapest Nyugati pályaudvar, a Westend center és a Honvédkórház is.

Az épület egy az utca képébe illő épület a régi stílusú építészet elemeivel ellátott három emeletes társasház. Az épületbe lépve egy előtérbe érkezünk, ahol a szemét tárolására alkalmas kukák találhatóak, onnan tovább haladva pedig egy körgangos folyosó kezdete megközelíthető, amely segítségével minden emeletre el lehet jutni.

A lakás, melyben a kiadó szoba található, 2. emeleti három szobás, 90 négyzetméter alapterületű. A lakás össze ablaka a közös udvarra néz, aminek köszönhetően a város zaja kizárható. Jelenleg ugyan kettő szoba foglalt, melyben egy-egy fő huszonéves fiatal él, mi a  harmadik szobát, akár párok részére is kiadnánk.

Az ingatlan összes szobáját bútorozva adjuk, melyek tetszés szerint bővíthetőek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!