Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aradi utca 28.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: Sütő, gázlap, vízforraló, hűtő, vasaló, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest VI. kerületében amerikai konyhás lakás egyik szobája kiadó!

Elsősorban hölgy bérlők jelentkezését várjuk, mivel az ingatlan másik két, már foglalt szobájában, női bérlők laknak. Az épületben a legcsábítóbb az egyedi elosztása, aminek köszönhetően a központi része a tágas, stílusosan berendezett, használatra kész állapotú amerikai konyha. A hálószobák is teljesen bútorozattak, bennünk ágy, asztal, szekrény található. A kiadó háló 10 nm-es, így csak egy egyszemélyes ágynak volt hely. Fürdőszobája stílusos, lépcsőzetes megoldású, mosdót, wc-t, bidét, zuhanyt tartalmaz.

A fürdőn kívül még a konyhája közös, ahol az ottani ténykedés alkalmával teljes rálátás nyílik, a vele egy légtérben található nappali étkezővel. Az ingatlan fenntartása alacsony, gépei energiatakarékosak, a közös költség összege sem egetverő. Az épület elhelyezkedése az Oktogon és a Kodály Körönd között megtalálható, az Andrássy úttal párhuzamos Aradi utcában.

A Teréz körúttól is mindössze csak a 4. utcasarok, így mindkét nevesebb út rendelkezésre áll az itt haladó eszközök, pontosabban villamos, metró, busz könnyű használatához. 3 perc sétára Coop, virágos, sportbolt, dohánybolt, Terror-háza, illetve számos étterem és kávézó is elérhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!