Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Aradi utca 15.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, erkély
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Klíma, hűtő, gázlap, sütő,
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerületében az Oktogon szomszédságában szoba kiadó.

Az Andrássy úttal párhuzamosan haladó, egyirányú forgalmi renddel rendelkező Aradi utcában lévő 3 emeletes társasházban szoba kiadó.

A kettő perc sétára fekvő, a már fent említett Andrássy úton buszok és villamosok segítik a közlekedést. Ezeken utazva a Belváros és az Oktogon eléréséhez ugyanannyi idő szükséges, ami körülbelül 10 perc. De nemcsak a közlekedése rendkívül optimális a környéknek, hanem a számos itt található üzletnek köszönhetően elég ritka alkalmakkor kell csak szinte végszükség esetén a belvárosba utazni. Pár megállóval elérhető a Nyugati-pályaudvar, ahonnan országszerte indulnak vonatok is. Ennek közvetlen szomszédságában a Westend Center található, amely mozival, éttermekkel és széles választékú üzletekkel áll az ide látogatók rendelkezésére.

Az épület második emeletén fekszik ez a részletekben mégis végül teljesen felújított lakás, amely mára már egy fiatalos, stílusos otthonná vált. A lakás egyedisége a méretes, hangulatos erkélyben van, amely a közös területek egyikéből a konyhából nyílik. Ahogy az egész lakás bútorozott és modern gépekkel ellátott, úgy a klíma sem hiányozhat. A klíma ellenére viszont a rezsiköltség alacsony, hiszen az ilyesfajta épületek nyáron is hűvösek, ezért csak biztosíték gyanánt szereltettük be. A három hálószobából kettő már foglalt, de a hirdetésben említett, akár két fő lakhatására is alkalmas.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!