Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Apály utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: sütő, gázlap, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön bútorozott szoba kiadó!

Mivel a helyiség 17 nm, így akár két fő is kényelmesen elfér benne. Ebből adódóan bátran ajánlom párok részére is. A bútorozott alatt értendő egy nagyobb kényelmes ágy, egy társalgó asztal két székkel, illetve egy régebbi kétajtós szekrény is. A közös helyiségei a fürdőszoba, amely falai gyönyörű fehér metrócsempével, ajzata pedig modern, divatos járólappal burkolt. Benne zuhanyzó, dupla mosdó, wc található.

Ide tartozik még a konyha, mely méretes, az étkezővel egy légtér és szintén igényes burkolatokkal, egyedi méretezésű bútorokkal, illetve modern elektronikai gépekkel megtalálható. Minden a főzést, illetve a mindennapokat segítő eszközöket elhelyeztünk benne. A szobából négy darab van, melyek a közel 110 nm-es lakásban kényelmes, méretes hálókat jelentenek. Abba fiúk, lányok vegyesen laknak, akik mind dolgos, kedves, segítőkész személyek.

Minden szoba birtokba vételét megelőzi a hosszú távra szóló szerződés aláírása, illetve az egy hó kaució és egy hó bérleti díj letétele. Az utca végén a Váci út található, ami gyalog is mindössze pár perc séta. Itt több fajta tömegközlekedési eszköz is választható, illetve számos létfontosságú üzlet is megtalálható. Például Spar, DM, zöldséges, hentes, cukrászda, stb.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!