Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Angyal utca 8.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16 nmGépek: tűzhely, hűtő, klíma
Saját fürdő a szobán belül: vanÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kiadó albérlet Ferencvárosban.

Ingatlanunk keresi a belvárosi nyüzsgést megszokott leendő lakóját.

A IX. kerület ugyan forgalmas részén, mégis csendes környezetben elhelyezkedő új építésű, a belváros megújítási program keretein belül került felépítésre ez a bérház, aminek az első emeletén van a bérlemény. Az Angyal utca közel a Soroksári úthoz és minden máshoz, amire az embernek a mindennapi élethez szüksége lehet, gondolva itt a közelben található Aldi, Spar, vagy akár több, kisebb boltokra, de a szórakozási lehetőségek sem elhanyagolhatóak, ami ugye a körúton számtalan szórakozóhely, illetve pub is biztosít.

De ha kulturális élményekre vágyna az ember, a 4-es 6-os villamos közelségének köszönhetően, percek alatt eljuthat akár a Terror házába, vagy az Iparművészeti múzeumba, illetve még ennek a vonalnak köszönhetően, kitűnő csatlakozási lehetőségek nyílnak akár a 3-as, vagy a 4-es metrók valamelyikére.

Mint már említettük, az albérlet az első emeleten található, így lépcsőzni nem kell sokat, de lift is igénybe vehető a házban. A kicsi, mindössze 45 m2-es lakás a nagyszerű kialakításnak köszönhetően, igazán tágas hatást kelt. Ahogy a konyha kialakítása, ami egybe nyitva egy tágas étkezővel és ahol megtalálható a hűtő, elektromos sütő, illetve főzőlap és egy páraelszívó is. Ez a helyiség is, akárcsak a többi szobája a lakásnak, egyénileg szabályozhatóan klimatizált.

A szoba részben bútorozott, ami egy normál méretű, 160×200-as ágyat, íróasztalt tartalmaz, de a szobához tartozik saját fürdő is. Ebből kifolyólag a többi bérlővel közösen, csak a konyhát, illetve az étkezőt kell használni.

Ő egy egyetemista fiatalember, aki a Semmelweis Egyetemen tanul éppen, így a vizsgaidőszakokon kívül, nem nagyon tartózkodik a lakásban.

Ha tetszett hirdetésünk és meglátta a lehetőségeket, ebben az ingatlanban, kérjük jelentkezzen a megadott kontaktok bármelyikén!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!