Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - András utca 55.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak: 1 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, gázlap, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 16. kerületben a Nagyicce vasútállomáshoz közel megtalálható kétlakásos családi ház, udvarfelőli részén, utólag hozzáépült kétszobás albérlet egyik 15 nm-es szobája megüresedett.

A lakás teljes területe 50 nm, ami teljesen bútorozva várja az új szoba bérlőjét. A bútorozottság minden helyiségére kiterjed. A lakás egyik szobájában már fiatal pár bérlőink élnek, akikkel a lakás konyháján és fürdőjén kell osztozni. A konyha teljesen gépesített, amelyek egy egyedileg tervezett és elkészített konyhabútorba vannak beépítve. A fürdőszobában zuhanykabin, mosdó, mosógép, wc és bidé van. A szobák padlója csempés, falai minden lakó után frissen festettek. Bútorait szettben vásároltuk, ami áll egy szekrényből, ágyból, íróasztalból, éjjeliszekrényekből. A szobába azonnal beköltözhetnek.

A vasútállomás közelsége nem befolyásolja az ingatlanban való nyugodt, pihentető alvást. Viszont előnyös, hogy a fővároson belül ezzel az eszközzel pillanatokon belül lehet kerületen belül közlekedni. A vasútállomástól nem messze a 44, 45, 277-es buszok megállója is megtalálható. Ezeknek környékén gyógyszertár, dohánybolt, hentes, zöldséges, patika, kisbolt, abc, diszkont. A Kerepesi út túloldalán a Nagyicce erdő is megtalálható, ami remek időtöltési hely sétához, futáshoz, piknikhez és egyéb szabadtéri programokhoz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!