Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Andor utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, mosógép, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Klimatizált, saját erkélyes hálószoba kiadó, Budapest 11. kerületében.

A főváros budai oldalán, annak szám szerint a 11. kerületében kínálok kiadásra egy 12 nm-es, bútorozott saját erkélyes hálót. Bútorai alatt értendő beépített szekrény, ágy, illetve számos polc. A lakáson két főnek kell osztoznia, illetve annak a hálón kívüli összes helyiségén. Adott ingatlan esetében ez egy fürdőkádas, nemrégiben teljesen újra burkolt, wc-vel, mosdóval egybekötött fürdőszobát, illetve egy ál mennyezettel díszített, füstjelzővel ellátott, gépesített, konyha szigetes, nappalival egybekötött, alapvető eszközökkel ellátott konyhát takar.

A nappaliból nyílnak a hálók és a fürdő, melyek egymástól független külön nyíló, zárható helyiségek. Mindkét hálóhoz tartozik saját erkély, mely lehetőséget ad a lakóknak a reggeli kávé elfogyasztása mellé a panorámás kilátást is. Jelenleg egy vállalkozó úriember lakja a másik szobát, aki 29 életévével az első vállalkozását indította el, az ebbe a lakásba való beköltözésével egyidejűleg. Az épület előtt egy park található, amit az erkélyről is látni lehet. A 11. kerület Fehérvári útja gyalog 7 perc alatt megközelíthető, ahol rendszeresen járnak buszok és villamosok.

A környező utcákban található Spra, kozmetikus, kifőzde, patika, fitness terem, fogászat, számos bankfiók és dohánybolt is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!