Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Andor utca 1.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest Budai oldalán panel szoba kiadó.

Az ilyen épületek előnye az alacsony rezsi, ami az albérlet esetén még 4 felé oszlik. De nemcsak az alacsony rezsi, ami előnye ennek az ingatlannak, hanem még egyet kiemelve közülük a dupla fürdőszoba, ahol az egyik fürdőkádas, míg a másik zuhanyzóval ellátott. Mindkettőben wc és mosdó is helyet kapott még, így bármelyiket kedvelik a bérlők, a választás az Övék. Egy másikat is megemlítve a környéken ritkaságszámba menő erkély is tartozik hozzá, mely a tágas, közösen használandó konyhából elérhető.

A másik 3 szoba lakói huszonéves fiatalok, akik között van ápolónő, úszómester és művészlélek is. Mindenkivel könnyű kijönni, ők is hamar megtalálták a közös hangot, aminek titka annyi, hogy mindenki betartja a házirendet. Olyan bérlőt keresünk az itt található 20 nm-es berendezett szobába, aki értékeli a saját erkélyt, kisállat nélkül költözne, szereti a rendet és maga körül azt is tart, illetve, ha dohányzik, azt csak a teraszon teszi.

Buda egyik nyugodt környékéről beszélünk, ahol nincsen túlzsúfoltság, de az élet ugyanolyan könnyű, mint a belvárosban. Ezt a kijelentést, annak fényében tettem, hogy számos étterem, kifőzde, kávézó, élelmiszerbolt és millió más kis üzlet is megtalálható a környéken.

Ha úgy érzi, hogy megfogta az ingatlan, személyes megtekintéshez keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!