Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Andezit utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: sütő, légkondi, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 10. kerületében, névlegesen Kőbányán kiadó egy kétlakásos családi ház egyik otthonos szobája.

Az ingatlan egy saroktelken található, amihez saját elkerített kert is tartozik. Az egyik utcafront felőli lakás működik albérletként, ami két évvel ezelőtt teljes körű felújításon, átalakításon esett át. Az épület hátsó részében egy egyedülálló anyuka lakik, kiskorú gyermekével, akik örökölt lakásban élnek. Az udvart és a házhoz tartozó kukákat, illetve az udvaron belüli parkolásra alkalmas területet velük kell megosztani az első lakás lakóinak.

Mind a két lakáshoz saját csengő tartozik és teljesen más egymástól független bejárat is. Összesen két háló, fürdő és amerikai konyha rejlik ezen a 65 nm-en, aminek minden szeglete bútorozott, gépesített. Az ingatlanon belül található bútorok, ki nem pakolhatóak, maximum azok elhelyezkedése módosítható, de az is csak szobán belül. Mivel a fent említett összegért kizárólagosan csak a hálószoba használható, így az amerikai konyha és a fürdő közös területnek minősül.

A szobák alapterülete összesen 30 nm, így a fennmaradó 30 nm-en oszlik el a két közös terület. A konyhán belül nemcsak étkező asztal és nappali sarok, hanem étkező pult és légkondi is található. A szoba, ami szerződés aláírását követően azonnal költözhető, ággyal, szekrénnyel, asztallal bútorozott.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!