Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Amfiteátrum utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 22 nmGépek: Mosógép, gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 3. Kerületében Csillaghegytől nem messze emeleti szoba kiadó

A Szentendrei úttól 5 perc sétára található lakótelepi lakásom egyik szobája megüresedett.

A környéken leginkább 10 emeletes panel lakások találhatóak, melyek közül az egyik, 7. emeletén fekszik ez a társas albérlet. Az épületek aljában üzletek nincsenek, így a nyűzsgés is elmarad a környéken. Viszont ezek megtalálásához mindössze 3 percet kell sétálni, hiszen ennyi idő alatt kényelmesen el lehet érni a spar szupermarkethez, a primához, illetve élelmiszeren kívül a környéken beszerezhető gyógyszer, kozmetikumok, műanyag áruk, vegyiáruk és a hivatalos ügyek intézéséhez a közeli kormányablak is rendelkezésre áll.

Kikapcsolódásért sem kell messzire menni, hiszen a Római-fürdő, az Aquimqumi múzeum, a Római-strandfürdő és a Római-part is gyorsan elérhető.

Az ingatlan 100 nm-es, mely pontosan a 7. emeleten rejlik és annak 3 szobája közül a legnagyobbat kínálok kiadásra. Mindegyik szoba praktikusan, alapvető bútorokkal berendezett. A közös területek, mely ebben az esetben fürdő és konyha, úgyszintén bútorozott, gépesített rész. A fürdő esetében ez mosógépet és tárolásra alkalmas szekrényeket jelent, a konyhánál pedig 4 fős étkezőt, konyhai kis és nagygépeket, illetve konyhabútort takar. Jelenleg két fiatalember lakja az ingatlant, akik rendszeres beosztás szerint tartják azt tisztán. Az ingatlan fenntartása alacsony, az alapvető kiadások 3 felé oszlanak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!