Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ambrus Zoltán utca 3.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Hűtő, tűzhely, TV, klíma
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten szoba kiadó.

Budapest 4. Kerületében a Megyeri útról nyíló Kisfaludy utca folytatása az Ambrus Zoltán utca, ahol ez a részletekben felújított társasház található.

Az épület legtöbb lakása új nyilászáróval, légkondicionálóval, saját postaládával és kapucsengővel rendelkezik. Az albérlet az épület első emeletén van, így a lift megléte nem mérvadó. A nyilászárokon kívül az épület belső terei is korszerűsítve lettek, mégis megtartották régi stílusukat. A társasház közelében Tungsram, MCDonald’s, praktiker, obi, jysk, lidl, büfé, kifőzde, benzinkút található. Pár megállóval Újpest Városkapu is elérhető, ahonnan akár metró és busz is igénybe vehető.

A Váci út közelségének köszönhetően Pest belvárosába is dinamikusan el lehet jutni, így az ott dolgozóknak nem jelent nagy áldozatot ebben a nyugodt kerületben lakni. A belváros előtt ugyanazon az útszakaszon még a Duna Pláza is útba esik, amely rengeteg üzletet és kikapcsolódási lehetőséget rejt. A három szoba, a fürdő és a konyha összesen 78 négyzetméteren oszlik el, melyek magas számuk ellenére tágas tereket jelentenek. A szobáinkban jelenleg egy 26 éves fiú és egy 28 éves lány él, akik környezetükre tiszta, mondhatni sport orientált életet folytatnak. Lakáson belül a bérlőknek megosztva kell használni a wc-t, mely a zuhanyzóval egy légtérben található, illetve a tágas, hat fős étkezővel rendelkező, egyedi konyhabútorral berendezett konyhán. Szobáink mérete átlagosan 10 négyzetméter, ami közül a legnagyobb 12 négyzetméteres költözhető szerződéskötést követően.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!