Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Alvinci út 56.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 88.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Tűzhely, mikró, hűtő, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 2. Kerületében a Bimbó utcából nyíló Avinci utcai lakótelep egyik szobája kiadó.

Közelében dohánybolt, élelmiszerbolt, hotel, korház, kávézó, benzinkút, patika, étterem és zöldséges is megtalálható. Buda ezen részéről leggyorsabban a Margit-hídon keresztül lehet leggyorsabban megközelíteni, így az ott dolgozóknak is, mindössze 30 perc tömegközlekedésbe kerül a munkahelyik eljutni. Aki viszont Buda központjában dolgozik, annak csak egy kerületet kell utaznia, akit akár busszal, akár villamossal is megtehet.

Budát a dimbes-dombos kialakítás jellemzi, az utcában leginkább új építésű társasházak vannak, amelyek egymástól való elhelyezkedésének köszönhetően nem minősül lakótelepnek.

Az ingatlan az épület első emeletén fekszik, összesen 70 négyzetméter alapterületű. Ennek felosztását tekintve, három szoba, fürdő és amerikai konyha rejtőzik.

Minden szoba a központi konyhából nyílik, ahogy a zuhanyzós, wcs fürdőszoba is. Az akár azonnal költözhető szoba 16 négyzetméter, it berendezésénel köszönhetően, akár 2 fő is bérelhet. A többi szobában 30 év körüli fiatalok vannak, akikkel a konyhán és fürdőn kell osztozni.

Berendezés alatt nemcsak a bútorok, de a modern gépeknis értendőek, illetve a konyhában a mindennapi használathoz szükséges eszközök is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!