Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Alsókubin utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: sütő, főzőlap, mosogatógép, vízforraló, mikró, kenyérpirító, turmix, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros budai oldalán kiadó egy 130 nm alapterülettel rendelkező, társasházi lakásnak minősülő ingatlan 18 nm-es hálója.

A szobán belül megtalálható már egy ágy, egy tükrös szekrény, íróasztal, polcos szekrény. Ezt a szobát 70.000 forint plusz rezsi ellenében lehet kivenni, maximum egy főnek. A másik három szoba is egy-egy személy által lakott, akik között fiú, lány egyaránt van. A lakásban uralkodó hangulat családias, a lakók lazák, mégis megbízhatóak. Mindegyikük dolgos, környezetére tiszta személyek. Melléjük, egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező lakót keresünk, aki szívesen élne egy jókedélyű társaság tagja ként, a város XI. kerületének egyik legszebben rendbentartott házakkal megjelenő részén. Mivel külkerület, így szellősebben lehet megtalálni az összes környékbeli üzletet. Ez persze nem azt jelenti, hogy sok időt vesz igénybe ezek elérése, csak nincs tumultus az utcákon.

A közeli Etele úton járnak villamosok, buszok, az utca végén pedig a vasútállomás található, aminek elérése előtt, a kerületi Etele pláza épült meg.

A közelben diszkont, egészségközpont, kozmetikus, iskolák vannak. A gyorsan elérhető buszmegállóban megálló  buszok több kerületen át közlekednek, így gyors utazást biztosítanak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!