Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Álmos utca 77.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: VanÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 19. kerületen áthaladó Gyáli út közelében elhelyezkedő Álmos utcában épült meg ez a három lakásos társasház.

Mindhárom lakás körülbelül 50 nm-es, amik közül az utca frontiba található 15 nm- es, bútorozott üresedett meg. A kerületnek szomszédos 9. kerületi részéhez közel lehet megtalálni ezt a csöndes, barátságos kis utcát, ami viszont tömegközlekedés és a környéken megtalálható üzletek közelsége szempontjából is jó fekvésű. Hiszen villamosok járnak a szomszédos Határ úton, illetve pont ezen a részén ágazik el egy másik pálya, ami egészen az Ecseri úton keresztül halad. A Határ úton ezen kívül még buszok is járnak, amik a Helsinki utat, illetve az Üllői utat kötik össze rendszeres járataikkal. Szomszédos utcákban megtalálható kisközért, söröző, zöldséges, ékszerbolt, dohánybolt, bank, szolárium is, kicsit odébb pedig a Shopmark-ot lehet gyorsan megközelíteni.

Az ingatlanon belül a még kényelmesebb használat céljából mind a két hálóhoz saját fürdőszobát is biztosítottunk. Ezek mindegyikében zuhanyzó, wc és mosdó került elhelyezésre. Szobákban ezen kívül még tágas szekrények és kényelmes ágyak is megtalálhatóak. A konyhát egy C alakú pulttal, illetve egy négy fős étkezőasztallal rendeztük be. Alapvető elektronikákkal és eszközökkel is elláttuk. A 15 nm-es hálót kettő héten belül tudjuk beköltözhetővé tenni.

 

Kiadó szobák Budapesten: Böngéssz weboldalunkon, ahol változatos kínálattal várunk, hogy megtaláld a tökéletes kiadó szobát Budapest szívében vagy annak csendes, zöldövezeti részein. Legyen szó rövid távú szállásról vagy hosszú távú otthonról, minden igényt kielégítünk. Szigorú ellenőrzési folyamatunk biztosítja, hogy csak megbízható és kényelmes szobákat kínáljunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!