Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Álmos utca 71.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: hűtő, mikró, mosógép, kávéfőző, vízforraló, tűzhely, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 19. kerületben kiadó egy tetőtéri, ingatlan egyik szobája!

Az ingatlan, melyben a kiadó szoba található 94 nm-en terül el. Ez az alapterületen osztozik négy darab hálószoba, az amerikai konyha, a kádas, wc-s, mosdós fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. A szobák hasonló paraméterekkel rendelkeznek, 9 és 12 nm közötti alapterületűek és mindegyikben biztosítottunk egy kényelmes ágyat, kétajtós ruhásszekrényt, polcos tárolókat, komódot, illetve egy íróasztal és a hozzá tartozó szék.

A szobák mindegyikét kizárólagosan, az azt bérlő személy, az azokon felül megtalálható többi helyiségeket pedig minden itt élő, ugyanannyi joggal használhat, mivel azok egytől-egyig közös területnek minősülnek. A lakás legnagyobb helyisége az amerikai konyha, amiben biztosítottunk minden alapvető elektronikát, illetve a főzéshez és sütéshez elengedhetetlen eszközöket is. A konyha részen kívül fellelhető még egy hatalmas, ülőgarnitúrával, dohányzóasztallal, kisebb szekrényekkel berendezett nappali, illetve egy étkező részt, ahol 8 fő tud kényelmesen, akár egyidejűleg étkezni.

Az ingatlantól egy utcányira elérhető 3-as, 51-es, 5-es villamos, illetve a 54-es, 55-ös, 148-as és a 254M-es busz megállója. A környező kis utcákban fellelhető dohánybolt, kisközért, illetve több magánkézben lévő üzlet is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!