Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Álmos utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 7,5 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, mosógép, szendvicssütő, vízforraló, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a Shopmark közelében!

A Határ út és Ady Endre út találkozásánál, Pest 19. kerületében helyezkedik el a sokak által ismert Shopmark bevásárlóközpont. Ettől mindössze pár épületre, mégis egy csendes, otthonos utcában lehet megtalálni ezt a két lakásból álló kertes családi házat. Mindkét ingatlan ugyanazé a tulajdonosé, ezek közül mégis csak az egyik működik az bérletként. Az albérleti besoroláson belül is társ albérleti minősítésű, ami annyit takar, hogy minden egyes szobát más-más személyek tudnak kivenni kevesebb összegért. A lakásban jelenleg csak nők laknak, akik több hónapos együttélésük után összeszokott, jó hangulatú, kiegyensúlyozott csapatot alkotnak.

Nem okoz számukra problémát a lakás közös területeinek megosztott használata sem. Ez a konyha és a fürdőszoba. A konyha gépesített, étkezős. A fürdőszoba zuhanyzós, ahol wc és mosdó is megtalálható. A kiadó szoba 7,5 nm, aminek bútorai egy 90×200-as ágy, egy kisebb íróasztal, illetve egy tolóajtós ruhásszekrény. Az ingatlan személyes megtekintése mindennap előre megbeszélt időpontban lehetséges.

5 perces séta távolságon belül metró, villamos és busz vehetők igénybe a szomszédos kerületek gyors eléréséhez vagy akár távolabb egészen a belvárosig tartó átszállás nélküli utazáshoz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!