Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Alkér utca 52.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, hűtő, mikró, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

10 .kerületi Óhegy parktól 3-4 perc sétára megépült kétlakásos családi házam emeleti lakásának egyik 15 nm-es hálója várja újonnan beköltözőit!

Ebbe a szobában akár ketten is beköltözhetnek, így is csökkentve az egy főre jutó kiadásokat. Ha egy vagy ha két ember költözik be mindkét esetben marad a bérleti díj összege, ami fixen 65.000 forint per hó!

A rezsi költség megadásakor egy körülbelüli összeget tüntettünk fel, ami természetesen fogyasztás függő. Az ingatlan földszintjén egy idős pár lakik, akik gondozzák a kertet, illetve a ház előtti zöld részt. Az Ő itt élésüktől független, természetesen közösen lehet használni a kertet, hiszen az a társ albérlet lakói számára is elérhető. A tetőtér 60 nm, melyben két háló is kialakításra került. A másik szoba is nagyjából 15 nm, csak abba egy fő költözött be.

Az a személy egy 29 éves fiatal hölgy, aki a közeli bisztró pultosa. Vele kell a konyhán és a fürdőn osztozni. A fürdőszoba hajópadlós, fürdőkádas, wc-s, mosdós. A konyha gépesített, rengeteg tárolóval rendelkező, ahol az étkező is megtalálható. A szobába ágy, szekrény áll rendelkezésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!