Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 88.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, sütő, mikró, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 7. kerületi Akácfa utcában, annak egyik közkedvelt kávézója fölött egy négyemeletes társasház, első emeleti, 80 nm-es lakásában, kiadó 12 nm-es szoba.

A szoba bútorozva van, a képeken látható berendezésekkel, azaz íróasztallal, komóddal, ággyal, éjjeliszekrénnyel és beépített szekrénnyel. A legnagyobb területen elhelyezkedő helyiség a konyha, ahol a mosógép, a hűtő, az étkező és a teljesen felszerelt konyhabútor található. Innen nyílik a lakás egyetlen fürdőszobája, ahol wc, polcos tároló és épített zuhany rejlik. A lakásban három hálószoba foglalt már, ezekbe két lány, egy fiú tölti mindennapjait, akik hosszú távra bérelték ki tőlünk a zárható, külön nyíló szobáikat. A szobákon kívül felsorolt helyiségek mindegyike megosztva használható, az összes velünk leszerződött személy számára.

A lakrészekért 88.000 forintot kérünk, melyek a beköltöző személyek számától és a bennük megtalálható bútoroktól, illetve a szoba méretétől függően változhat. A beköltözést megelőzően kauciót kérünk, ami az említett összeggel, egyszeri, azonos kifizetés. A szoba után fizetendő költségek vállalható összegűek, a víz költségét kivéve, minden költséget magában foglalva, 24.000 forint per hó. A szobába költözés egy hét múlva lesz aktuális.

 

Budapest, a varázslatos magyar főváros, számtalan ‘kiadó szoba Budapest‘ lehetőséget kínál azoknak, akik hosszú távú, megbízható és olcsó szállást keresnek. Weboldalunkon különféle, gondosan kiválasztott kiadó szobákat és lakásokat találsz, amelyek Budapest legkedveltebb kerületeiben helyezkednek el. Minden ingatlanunkat alaposan ellenőrizzük, hogy biztosítsuk a magas színvonalat és a megbízhatóságot. Fedezd fel velünk Budapest legjobb kiadó szoba ajánlatait, és találd meg a tökéletes otthont a város szívében!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!