Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa utca 38.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: gázlap, mosógép, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A VII. kerületben 17 nm-es, erkélyes szoba kiadó, 1 fő részére.

A budapesti Klauzál tértől egy ugrásra, pontosan az Akácfa utcában található ez a régi stílusú, kétszintes társasház. Az épületemleti részén található az albérlet, melynek szobái külön-külön kerülnek kiadásra. A belvárosban ritka, hogy ingatlanon belül kettő erkély is található, de az adott lakás esetében mégis így van.

Van egy közös, ami a közös területek egyikéből, pontosan a konyhából nyílik, a többi szobában a jelenleg megüresedetten kívül nincs ilyen, így az ott élő két fiatal férfi csak a közösen használandót tudja igénybe venni. A bérelhető szoba, összesen 14 nm, mely alapterületébe saját 4 nm-e is beletartozik. A szobában található egy 160×200-as, új matraccal felszerelt ágy, egy asztal, székkel, melynek köszönhetően, akár az otthoni munka is megoldható, illetve számos polc, ruhásszekrény. Az amerikai konyha is berendezett, a konyhába elengedhetetlen gépekkel, eszközökkel felszerelt, amin kívül egy 4 fős étkező, egy L alakú kanapé és TV is berendezésre került. A fürdőszoba a wc-vel közös, zuhanyzós helyiség, ahol a mosógép is megtalálható.

Az Erzsébet körút a második utca Pest külkerületeinek irányába, ahol buszok és villamosok járnak. Pár megállóra az Oktogon, illetve Blaha Lujza tér is elérhető, ahonnan már metró is használható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!