Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Akácfa utca 10.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11nmGépek: légkondi, sütő, mikró, mosógép, gázlap, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében, az Akácfa utcában kiadó, egy 11nm-es szoba. Az ingatlan remek helyen található, mégpedig, a Király utca és a Rákóczi utakat összekötő Akácfa utcában. Ebben az utcában a forgalom egyirányú, melynek köszönhetően nem mindennapi a balesetek száma, illetve nyugodt a forgalom is. Vannak kiülős kávézók, kisboltok, dohánybolt, gyorsétkezde, étterem, ruhabolt és még megannyi üzlet. Mivel a Rákóczi úthoz fekszik közelebb az ingatlan, így annak köszönhetően a közlekedés is igen gyorsan és választékos. Lehet busszal, villamossal is utazni, de a személyautóknak is elég gyors a haladásuk.

Az épület, egy régi társasház, amit szépen tisztán tartanak a lakók és a karbantartással is foglalkoznak, aminek köszönhetően nem egy elhanyagolt ingatlan ad helyet az albérletnek.

A lakás, az emeleten található, amiben 2 db fürdőszoba, egy konyha és 3 hálószoba található. Jelenleg egy 23 éves lány és egy 27 éves fiú él benne, akik példaértékű bérlőknek minősülnek. Mindent szépen tisztán tartanak és figyelnek a berendezés épségére. Velük a hálószobákon kívül minden helyiségen osztoznia kell az új lakónak, ami nem lesz nehéz, hiszen a 2 fürdőszoba, amik zuhanyzósak és mindegyikben wc is van, eléggé megkönnyíti az együttélést. A konyha pedig elég tágas, gépesített és az ott található étkező is elég helyet ad a bérlők akár együttes étkezéséhez is.

A hálók is bútorozottak, mindegyikben ágy, szekrény áll a bérlők rendelkezésére.

Az egész ingatlan klimatizált, a szoba pedig azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!