Típus: Saját hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Ady Endre utca 50.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:1  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, sütő, gázlap, mikró, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébet központjában szoba kiadó!

A főváros XX. kerülete Erzsébet, aminek központi részén leginkább kevesebb emelettel rendelkező lakótelepi épületek találhatók. Ezek között az egyik legkulturáltabb megjelenésűn belül, annak 3. emeletén lehet rálelni, erre a bútorozott lakásra, aminek a paraméterei a következők: teljes területe 100 nm, a benne megtalálható helyiségek pedig 4 hálószoba, konyha, fürdőszoba. Ezek mindegyike bútorokkal felszerelt, néhol gépesített, sok esetben tágas, kényelmesen használható, sok mozgástérrel bíró.

Mivel társalbérlet, a benne jelenlévő 4 háló mindegyike külön kerül kiadásra, amik közül mivel csak ez nem lakott még, így jelenleg is 3 személy lakja. Mindenkinek saját, zárható szobája van, amik egymás melletti elhelyezkedésűek. A kiadóban ágy, szekrénysor, íróasztal foglalja már a helyet, de mivel a szoba területe 15 nm, így elegendő hely maradt a kényelmes használatukhoz. Ezért a szobáért havonta 75.000 Ft bérleti díjat és nagyjából, szintén havonta fizetendő, 23.000 Ft-os rezsi kifizetése szükséges.

A kerület központja az Interspar környéke, amihez a lakótömb is tartozik. Itt orvosi rendelők, gyógyszertárak, ruhaboltok, gyorséttermek, bankok, drogériák, zöldséges, posta található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!