Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ady Endre utca 22.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 23 nmGépek: mosógép, mosogatógép, főzőlap, sütő, kávéfőző, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Rózsadombon szoba kiadó!

Budapest II. kerületében, azon belül is a Rózsadomb részen, gyönyörű, 23 nm-es szoba kiadó, akár párok részére is. A 3 szobás lakás, egy három emeletes, nemrégiben épült társasház, második emeletén fekszik, mely helyiségeinek kialakítása során a hálókon kívül egy tágas konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba is helyet kapott. A három szobából kettő már foglalt, jelenleg 2 hölgy lakja, egyikük a vendéglátásban dolgozik, másikuk otthon tölti munkaidejét, mint fordító. A fürdő és a konyha megosztva használható, tisztán tartása közösségen belül megbeszélt rendszer alapján, felváltva működik.

Az ingatlan alapvető gépekkel, kötelező eszközökkel berendezett, szobái bútorozottak. A zuhanyzós a wc-vel egy légtérben van, egy zárható fürdőszobán belül. A konyhája 4 fős, étkezős, egyedi konyhabútorral rendelkező. A háló, ami, akár azonnal beköltözhető, méretét kihasználva háló sarokkal, iroda sarokkal és nappali résszel berendezett. Az ingatlanon belül dohányozni tilos, erre lehetőség az épület kör folyosóján, szabad téren van.

A szoba kibérléséhez, 1 hó kaució és 1 hó bérleti díj szükséges, illetve a bérleti szerződés aláírása, mely 1 év időintervallumra szól. Rózsadomb gyönyörű környezetéről, egyedi, látványos utcáiról híres, mely az ingatlan közvetlen környezetében is észlelhető, de mivel az emberek vásárolnak a környező utcákban is található élelmiszerbolt, fitness terem, zöldséges és hentes is. Közlekedésben a buszok segítik az itt élőket, egy átszállással pedig a Margit körúttól villamos is használható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!