Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Acsády Ignác utca 8.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 0  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: tűzhely, hűtő, mosógép, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest XII. kerületében albérlet kiadó!

Ha vágyik a természetre, a nyugodtságra és távol szeretne lenni a város monoton zajától, akkor ez a hely a legalkalmasabb választás. A közelben elterülő Kis-Sváb-hegy a legalkalmasabb arra, hogy az ember relaxálni, sportolni, vagy csak sétálni tudjon a természetben, mégis közel a város forgatagához.

A hely megannyi kikapcsolódási lehetőséget nyújt még az embernek. Ezalatt gondoljuk többek között a Kristálybarlangot, vagy a Kis-Sváb-hegyi kőfejtőt. Viszont, ha mégis elevenebb élményekre vágyna az ember, egész egyszerűen elsétál a legközelebbi villamosmegállóhoz, ami csak egy pár perces gyalogút és máris bent találja magát a Széll Kálmán téren. Ott pedig akár a napi bevásárlást el lehet intézni a bevásárlóközpont megannyi boltjának köszönhetően, vagy beülve egy hangulatos kávézóba, estleg egy moziba élményekkel gazdagodni.

Az ingatlan egy a 70-es években épült három szintes ház, négy darab kocsibeállóval, amiből az egyik külön díjazás ellenében használható az erre kialakított célra. Minden lakáshoz tartozik egy terasz is. Az első szinten található a konyha, ami teljesen gépesített, értendő ezalatt a hűtő, elektromos főzőlap és sütő, mosógép és a kellemes hangulat megteremtése érdekében egy televízió is kapott itt helyet.

A második és harmadik szinten a szobák találhatók, és szintenként egy fürdőszoba. A fürdők közös használatban vannak a lakókkal. Minden fürdőben zuhanykabin, wc és kézmosó van. A szobák bútorozottak, ami alatt egy normál méretű ágyat, akasztós szekrényt és egy íróasztalt értünk. Minden helység klimatizált és egyénileg szabályozható.

Ha tetszik ez a kis nyugodt környezet, kérjük jelentkezzen bármely magadott elérhetőségünkön!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!