Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Áchim András utca 25.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: sütő, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 19. kerületében az Áchim András utcában, melyet a Hunyadi es a Vas Gereben utcát köti össze, található ez a csodás albérlet. Ha nem akar egy nagy forgalmú úton élni, mégis fontos, hogy minden közel legyen, ez egy remek választás. Minden, amire az embernek a mindennapjaiban vagy akar csak ritka alkalmakkal is szüksége lehet az ezen a környéken fellelhető.

Az Üllői út és a Nagykörösi út közelsége lehetővé teszi, akár a belvárosba akár Pest külsőbb kerületeibe való gyors eljutást. Az ezeken az utakon haladó tömegközlekedési eszközök segítségével a belvárosban dolgozók, akár 30 perc időráfordítással a munkahelyükre érhetnek. Akár egy pihentető masszázsra, akár egy sporttal elérhető fizikai fáradságot, vagy csak egy finom ebédet szeretne ezekre a környéken mind-mind adódik lehetőség.

Ez a barátságos 70 nm-es lakás belül teljes átalakításon esett át az elmúlt hónapokban, mely alatt korszerűsítettük a vízvezetékeket, fürdőt-konyhát új burkolólattal láttuk el, illetve a falakat is átfestettük.

A fürdőben zuhanyzó, wc, mosdó található, míg a konyhában gázlap és sütő található. Mivel a hálószobában próbáltunk vigyázni mozgástér megtartására, így a praktikus berendezésnek köszönhetően akár két fő is kényelmesen élhet benne.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!