Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - 526. sor 18.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: mosógép, főzőlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17. kerületében, annak egyik számozott utcájában megtalálható kétszintes családi ház egyik albérletként üzemelő lakásának 8 nm-es, bútorozott szobája kiadó!

A közel 130 nm-es lakás az épület földszintjén van, melyhez egy autóbeálló, közös postaláda, saját riasztó, udvaron belül, lakásonként egy zárható tároló és közös udvar is tartozik. A közös udvar gondozását egy ezzel foglalkozó, megbízott cég intézi, két heti rendszerességgel, melynek költségét a bérlők által megfizetett közös költség tartalmazza.

Az ingatlannal szemben kisebb erdős rész található, így az amúgy is gyér forgalmú utat leszámítva természetbeli, nyugodt hangulatú környék. Az utca végén a Pesti út található, melyen végighaladva a Hungária körútra, illetve onnan akár a Múzeum körútra is el lehet jutni. Ennek az útnak a megtételében rendszeres buszjáratok segítenek, de a másik irányba haladva a Tündérfürt utcán vonat is igénybe vehető.

A Pesti úthoz nem kell eljutni kisebb bevásárlás céljából, hiszen a környező utcákban közértek, kisboltok megtalálhatóak. A négy szobás lakásban jelenleg három bérlő él, akik fiúk, lányok vegyesen, életkort tekintve pedig 22 és 31 év közöttiek. Lakáson belül velük a konyhán és a fürdőn kell osztozni, melyek a szobákkal egyetemben szintén bútorozott helyiségek. A szobákban ágy, asztal, szekrény áll rendelkezésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!